Wie geeft u het vertrouwen?

Als u de touwtjes uit handen geeft, is dat wel vertrouwd? Je hoort soms zulke nare verhalen. Het is goed als u daar over nadenkt. Gelukkig heb ik veel ervaring in de zorg en het notariaat, waar van professionals verwacht wordt dat ze discreet omgaan met vertrouwelijke informatie.

VOG

Ik ben in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Dit is een verklaring waaruit blijkt dat mijn justitiële gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor mijn professionele activiteiten.

NOVEX

Ik ben lid van de branchevereniging voor executeurs, vereffenaars en levensexecuteurs NOVEX. Daardoor ben ik verplicht om mijn kennisniveau op peil te houden, NOVEX-bijeenkomsten te bezoeken en tijdens intervisiesessies relevante ervaringen uit te wisselen en cases te behandelen.